Voice-over boeken

Wil jij een mannelijke Nederlandse voice-over of stemacteur boeken met eigen studio? Dat kan door mij bij voorkeur te bellen op 085-0602700. Je kan ook het contactformulier op de contactpagina invullen. Echter, uit ervaring weet ik dat overleggen makkelijker gaat per telefoon, dus bel gerust.

Voice-over tarieven

Iedere productie is anders en dus is geen prijs hetzelfde. Het is bij voice-over producties bijna onmogelijk om een éénduidig prijsoverzicht te bieden. Daarom is het belangrijk om contact met mij te leggen als je geïnteresseerd bent in een voice-over, zodat ik kan kijken wat ik voor je kan betekenen binnen jouw budget.

Kies voor kwaliteit boven prijs

Veel mensen die voor het eerst een Nederlandse voice-over of stemacteur boeken, schrikken van de prijs. Begrijpelijk, want het laten inspreken van een tekst is nou eenmaal niet goedkoop. Maar waarom vraagt een voice-over of stemacteur nou eigenlijk deze ‘hoge’ prijzen? Ook als het gaat om maar vijftig woorden? Waarom zou je niet gewoon kiezen voor een voice-over of stemacteur die het voor de helft doet? Ik zal het je haarfijn uitleggen.

Voice-overs heb je in verschillende klassen. Je hebt stemmen die een goedkope microfoon in hun kledingkast hebben staan, geen ervaring hebben, niet weten wat ze doen tijdens het nabewerken en schoonknippen (als ze dat al doen) en eigenlijk ook geen verstand hebben van hun eigen markt. 

De voice-over of stemacteur die voor een euro of vijf op Fiverr teksten van duizend woorden inspreekt, valt vaak onder deze categorie. In principe biedt dit type voice-over dan ook een eerlijke prijs, want je hoort al gauw dat de kwaliteit van de opname aanzienlijk lager is, net zoals de skills van de stem. 

Het gezegde goedkoop is duurkoop is hier zonder twijfel van toepassing (op een enkele uitzondering na), want doordat deze stemmen meestal ook slecht te regisseren zijn door gebrek aan ervaring, krijg je niet het resultaat dat je wilt bereiken: de boodschap bij de doelgroep door laten dringen. Alle prachtige en dure beelden die je hebt laten schieten voor je promo kan je bij wijze van spreken door de plee spoelen doordat de goedkope voice-over roet in het eten gooit.

De tegelpool van deze ‘voice-over’, is de stem die zijn vak serieus neemt en ervoor kiest op verschillende manieren te investeren in zijn of haar bedrijf. Zoals investeren in kennis, kunde en goed materieel. Eén die weet dat voice-overs inspreken niet een simpele hobby is, maar een vak waar je goed in moet worden om succesvol te kunnen zijn.

voice over boeken stemacteur gezocht

Voice-over of stemacteur gezocht?

Wil jij graag een Nederlandse voice-over of stemacteur boeken? Ik help je graag verder. Ik ben een Nederlandse voice-over en stemacteur voor jouw commercial, online video, e-learning, voicemail, IVR, bedrijfsfilm, in-store, pre roll, social ad of animatievideo. Omdat ik al sinds mijn vijftiende inspreek, durf ik zeker te zeggen dat ik kennis van zaken heb.

Als professionele voice-over beschik ik over een high-end thuisstudio waarin ik opnames van hoogwaardige kwaliteit kan maken. Mij als voice-over of stemacteur boeken? Dat betekent vandaag besteld, vandaag geleverd!