Samenwerken

Maak van mij één van jullie!

Wil jij graag een team aan creatieven samenstellen? Als voice-over sta ik open voor vaste samenwerkingen en projecten met een langere duur dan gemiddeld. Ik kan je aantrekkelijke voordelen bieden die je geld, tijd en stress besparen.

Ik geloof in maatwerk, en dus ook in een budget op maat. Een groot voordeel van een vaste samenwerking, is dat ik flexibiliteit kan bieden in mijn tarieven. Zo ben je goedkoper uit dan als je steeds een losse opname bestelt.

Als je je klanten wilt laten zien welke stemmen je te bieden hebt, maak ik een gepersonaliseerde demo die je vrij op je website mag plaatsen. Heb je bijvoorbeeld een bedrijf dat explainervideo’s maakt? Dan maak ik een voice reel met stemvoorbeelden van dit type productie.

Tijdens samenwerkingen bied ik consistentie. Ik kan een snelle levertijd en goede bereikbaarheid garanderen. Daarbij bied ik je de mogelijkheid deadlines ver in de toekomst te plannen en afspraken ruim van tevoren vast te zetten.

Kritisch meedenken is mijn tweede natuur. Als ik een tekst moet inspreken, is er geen sprake van ‘ja, amen’. Wanneer de behoefte er is, help ik je graag met het verbeteren van je content. Door mijn studie en achtergrond kan ik je adviseren op zowel audio als visueel gebied. 

Heb ik je nieuwsgierigheid geprikkeld?

Vul dan direct het contactformulier in.

Contact
Schuiven naar boven