Disclaimer

Demo’s

Alle demo’s die staan op www.klaasgroenewold.nl geven een realistisch beeld van verschillende tone-of-voices die ik kan toepassen en van de kwaliteit die ik lever. Echter, ik ben mijn kwaliteiten altijd aan het ontwikkelen en ook mijn opnamestudio ondergaat wekelijks nieuwe verbeteringen. Een bezoeker heeft daarom altijd de mogelijkheid een testdemo aan te vragen om op de hoogte gesteld te worden van de huidige hoogst leverbare kwaliteit en om te testen of de stem past bij diens content. Deze testdemo mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt of worden getoond of verspreid aan derden.

Rechten gebruikte muziek demo’s

Voor de muziek die ik gebruik voor mijn demo’s ben ik vanwege de auteursrechten verplicht een vermelding te maken van de artiest. Zie de referentie(s) hieronder. De vermelding wordt gemaakt op de wijze zoals de auteur dat wenst.

Onderhoud van website

Om bezoekers van mijn website zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, pleeg ik regelmatig het nodige onderhoud. Ik probeer dit zoveel mogelijk ’s nachts te doen zodat niemand gehinderd hoeft te worden tijdens het gebruik van de website. Het kan echter voorkomen dat de website tijdens kantooruren niet bereikbaar is, bijvoorbeeld wanneer deze urgent onderhoud behoeft bij een fout of storing. De eenmanszaak Klaas Groenewold is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen die hierdoor worden veroorzaakt voor een potentiële opdrachtgever.

Nabewerking

Opnames worden altijd nabewerkt en schoon geleverd. Hierbij maak ik gebruik van verschillende plug-ins om de audio op te poetsen. Bij elk medium of type content hoort een bepaalde hoeveelheid compressie en EQ. De toepassing van compressie en EQ kan altijd worden besproken. Ik wil natuurlijk wel dat de nabewerking in lijn ligt met wat de klant wil. Zorg tijdens het proces daarom dat je duidelijk communiceert hoe jij de audio wilt laten klinken.

Uitsluiten van opdrachten met een bepaalde aard

Het is bij mij niet mogelijk om teksten te laten inspreken die:

  • Gebruik van drugs/verdovende middelen stimuleren, met uitzondering op alcohol
  • Discriminatie suggereren naar seksuele geaardheid, ras/afkomst, gender, religie of politieke voorkeur
  • Propagandistisch van aard zijn
Schuiven naar boven