Demo’s

Luister hier naar mijn stemdemo’s en bepaal of ik de voice-over of stemacteur ben die jij zoekt voor je commercial, online advertentie, video, bedrijfsfilm of e-learning. Het is voor mij geen probleem een testsample te maken zodat je zeker weet dat je de juiste stem hebt voor onder jouw productie. Klik hier als je de onderstaande demo’s wilt downloaden.

Opdrachtgevers beschrijven mijn stem als een aanpak-stem. Eén die de ondernemende en actieve man en vrouw aanspreekt. Een aantal stemeigenschappen dat ik regelmatig te horen krijg is: stoer, diep, optimistisch, motiverend en eigentijds.

Commercials

Wil je graag een commercial laten inspreken voor televisie, radio of online? Beluister de onderstaande demo en hoor hoe ik mijn stem als voice-over en stemacteur in verschillende stijlen kan inzetten. Mijn stem is het populairst onder de stoere mannen (en vrouwen) merken. Ik ben veel te horen in uitingen van bouwbedrijven en aannemers, maar ook fabrikanten van auto’s en auto-onderdelen.

Corporate

De stem van een merk is onderdeel van de huisstijl. Zie de stem als het lettertype van het bedrijf en de tone-of-voice als de opmaak van het lettertype. Mijn ‘lettertype’, of stem, is autoritair en zet aan tot actie, maar altijd met een optimistische ondertoon. Dit is vooral te danken aan mijn diepe geluid. Verschillende onderzoeken bewijzen namelijk dat sprekers met een lage stem meer autoriteit uitstralen en serieuzer worden genomen. Wil jij in je bedrijfsfilm deskundigheid en gezag uitstralen? Ik help je graag met het inspreken van jouw corporate video.

IVR, IVA en voicemails

Wat is je voornaamste doel wanneer jij als ondernemer gebruik maakt van een voicemail? Juist, dat bellers niet ophangen wanneer de telefoon niet wordt opgenomen, maar dat er een bericht wordt achterlaten of dat er zelfs online contact met je wordt opgenomen. Een saaie voicemail die klinkt als een robot kan echt niet meer. Voorkom dat je achter het net vist en bestel een voicemail of IVR die mensen tot actie aanzet. Ik laat bellers terugkomen met een opname van hoogwaardige kwaliteit. Heb je geen inspiratie voor het script van je voicemail of IVR? 

Download hier voicemail voorbeeldteksten

Showreel

Zoek jij een mannelijke Nederlandse voice-over of stemacteur voor een commercial, e-learning, billboard, online advertentie, pre roll, bedrijfsfilm, voicemail, IVR, in-store, uitlegvideo, app, game of wat dan ook? Deze video is slechts een korte compilatie van mijn werk, maar geeft je zonder twijfel een eerlijk beeld van mijn kwaliteit en expertise.

Kale opname

Om je een indruk te geven van de opnamekwaliteit en de akoestiek in mijn studio, heb ik een korte sample opgenomen zonder deze na te bewerken. Geen galm, en geen andere vervelende stoorzenders tijdens het opnemen van commercials, animatievideo’s, e-learning en voicemails. Wil je meer weten over mijn voice-over studio? Lees hier meer!